Sørg for at kroppen klarer å holde følge

 

Med en aktiv livsstil er det viktig at kroppen er i stand til å være med på leken. Sitter du stille på jobb hele uken? Da er risikoen stor for at du skader deg, eller pådrar deg overbelastninger under fysiske utskeielser i helger eller ferier.

Har du skjevheter i rygg eller hofte, feil kroppsholdning eller gamle skader? Da øker også risikoen for både skader og feilbelastninger. Jevnlig og riktig trening er en god start. Med sterk kjernemuskulatur er det lettere å ha en god kroppsholdning og det kan forebygge belastningsplager.

En kropp som er rustet for aktivitet

Riktig kosthold gir mer energi og kroppen får bedre utbytte av treningen.

Det kan være vanskelig å vite hva som er riktig for akkurat deg. For å slippe å bruke mye tid på prøving og feiling, kan det være lurt å snakke med noen som har riktig kompetanse.

klinikk for alle finnes det dyktige fagfolk som kan tilby både kostholdsveiledning og et bredt spekter av godt utprøvde behandlingsformer som vil bidra til at du blir kvitt plagene. Her kan du også få oppfølging og behandling som vil hjelpe deg med å forebygge skader og plager i fremtiden.

Posted in Uncategorized