Aktiviteter for regnværsdager

Vi som er bosatt i det kalde nord vet at dårlig vær, sterk vind og lave temperaturer, ofte setter en stopper for planene våre utendørs. Derfor vet vi også at det alltid er lurt med en plan B i ermet – noe som kan underholde oss når regnet faller og vi må holde oss innendørs. Heldigvis er det mye som kan gjøres innendørs uten å gå på bekostning av moroa, og vi skal se nærmere på ting du kan gjøre inne, uten for mye planlegging.

Se en film

Ingenting er bedre enn å se på en skummel grøsser eller god komedie på TV-en med dem du er glad i på kalde regnværsdager. Du kan lage kakao, finne frem noe godt å spise og krype opp i sofaen med pleddet over deg, vel vitende om at du med god samvittighet kan lene deg tilbake i sofaen å nyte en filmkveld mens regnet høljer ned utenfor.

Spill spill

Regnværsdager er den perfekte unnskyldningen for en spillkveld hjemme. Samle familien rundt spisebordet og spill kjære og kjente brettspill. Det er mye å velge mellom, og det finnes favoritter for hele familien. Ønsker du en vri på spillkvelden, og kanskje litt mer spenning, har du også casino spill på nett hvor du kan spille på spennende spilleautomater og kanskje også vinne penger om du er riktig heldig.

Få ting gjort

Ofte blir husarbeid utsatt fordi du heller vil være ute å nyte det fine været eller gjøre morsomme ting med venner og familie. Når regnet kommer og du blir sittende innendørs har du ikke lenger noen unnskyldning for å utsette husarbeidet, så kanskje det er like greit å få det gjort. Gjør vaskedagen om til et lite familieprosjekt, så kan familien belønnes med både spill og film på TV når det nødvendige er unnagjort og huset er rent.